2009. június 30., kedd

Plusz egy kártya ... :-D

... , de ehhez nem kell PIN kód. Very Happy
Csak egy működőképes kocsi és sok-sok benzin. !!
Vagyis ma meghozta a postás a jogsimat.!!!
Hurrá.WinkVery Happy
Olyan öröm tört akkor rám, mikor kibontottam a borítékot és megláttam benne, hogy elkezdtem sírni.
Végre nekem is megvan és itt tartom a kezemben. Shocked... még fel sem fogtam, hogy ezek után bárhova bármikor - feltéve, ha van kocsi amivel megtegyem - elmehetek és nem kell sem Apát, sem Zsuzsit a nővéremet rángatni, hogy vigyen már el ide vagy oda.
Persze Bóval egyedül nem fogok még neki indulni a világnak, de majd az is eljön. Ettől a részétől még félek és tartok.Neutral
Van egy elképzelt kép a fejemben és azt kell előbb lerendeznem.
kép: Én vezetek és odakoncentrálok és Bó ordít a hátsó ülésen, mert éppen valamit nem ér el és én nem segítek neki, mert nem tudok. ... mint a filmeken.Rolling Eyes
Mondjuk Bó nem ilyen, de azért a hiszti benne is benne van. Hisz lányból van és valószínű egy kicsit ebben rám ütött.Embarassed

Eddig úgy tűnik szeretek vezetni Smile, de még annyira élesben nem vezettem ... csak oktatóval és a vizsgán a vizsgabiztossal. Az más volt.
Mondjuk Apa a hétvégén mamánál megengedte, hogy kb 2 -300 métert én vezessek. Perzse bal kanyar az volt benne és emelkedő is.!!! A két mumus!
Megoldottam.
Lassan mentem, mert még nem érzem a kocsit annyira és szokni kell. ... de ... hiába ugyan az a típus Seat Cordoba, de az diesel volt a miénk meg benzines. Más.
Jobb, könnyebb a miénket vezetni. A váltó, mint kés a vajban. Smile ... és a pedálok is sokkal könnyebben reagálnak, mint a lestrapált oktató autó, ami gondolom szét van nyúzva.

Na majd írok, hogy milyen volt az első éles bevetésem, ha majd én vezetek!!
Very Happy

4 megjegyzés:

Bridget írta...

Gratula a kartyadhoz ;-)

Ne felj a vezetestol...foleg Bo viselkedesetol.Megkell neki mondani,hogy o mar olyan nagylany,hogy egyedul fog hatul utazni es nezelodni...anya pedig olyan ugyes mar,hogy o fog vezetni.

Tuti minden rendben lesz...es nezelodni fog...

skrisz írta...

Gratula a jogsihoz! Legyen sok örömöd a vezetésben.:)

Christine írta...

Nekem már fél éve megvan a jogsim, de csak most szombaton vezettem életemben először teljesen egyedül (igaz, csak 1-2 kmtert, 2 kereszteződéssel és egy egyirányú utcával plusz parkolással, párom mögöttem jött másik autóval). Szerintem Te is először a pároddal vezess, az enyém sokat segít, mondja hogy mit csináljak vagy mit csináltam rosszul (igaz nem mindig jegyzem megy:), de nagy biztonságot jelent, hogy tudod, ő visszaránthatja a kormányt bármikor. Nekem a biciklisták és leparkolt autók a legnagyobb mumusok:)

Hajnoca írta...

Christine,
így is terveztem, mert Bóval egyedül nem fogok nekiindulni ... még.
Már le van beszélve, hogy holnap én vezetek a bevásárlókörútra és innentől én vezetek Tahiba is a mamához a Megyeri hídon és Szentendrén keresztül.
Hát az nem lesz egyszerű.:-?

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers