2009. július 21., kedd

Ki-fulladás-ig!

Vasárnap én vezettem Mamához Tahiba.
Bevezetődtem a szentendrei forgalomba, kora reggel! Wink Very Happy
Volt egy pár lefulladásom, de mindig csak lámpánál.
Az emelkedőnél a lámpánál is 2 szer lefulladtam, de 3. meg csikorgó kerekekkel indultunk el! Laughing Laughing Laughing
Anya kissé sportosan vezetett! Very Happy Very Happy Very Happy
A vasárnap délutánt már nem vállaltam be. Durva is lett volna.


Azt hiszem beszerzek egy T betűt, hátha engem is megnyugtat és a többi vezetőt is, hogy nem béna vagyok CSAK kezdő!Very Happy

Ma kipróbáltuk terepen Bóval az új járgányát! Nagyon könnyű tolni pedig Bogica már 12 -12,5 kg. Maga a kocsi 5kg körül van.
Elmentünk a zöldségeshez és vettünk bancsit (bacsi), almát (ama) és barackot (baac). Aztán kérdeztem a kisasszonyt van-e kedve kicsit étálni babakocsiban/val. Persze hogy volt. Toltam a fenekét.Very Happy
Tettünk egy kisebb kört a házak között, de nem vittem túlzásba, mert így is mire hazaértünk már 8:30 volt és égetett a nap.
most mikor hajatmostam vettem csak észre - de reggel már éreztem -, hogy megkapta a nap a vállam és a nyakam körüli részt. Viszket. tudom miért van. Mert nem bírom a napot. Érzékeny lett rá a bőröm.

Remélem vasárnap azért a Balcsinál nem lesz gond.
Addig kéne venni a kiscsajnak egy kis fürdőbugyit és anyának is kéne valami, de szerintem én pólóban és rövidnadrágban fogom nyomni, ha így folytatódik.
Very Happy
Kíváncsi vagyok, hogy Bónak hogy fog tetszeni a nagyvíz és a beleülős úszógumi.
Lehet még úszóspelust is kellene venni. ... ha nem jönne be a fidres fodros kis bugyi amit kétlek, mert imád meztelenül rohangálni a lakásban.
Very Happy

Megyek összeírom mit is kéne addig beszerezni. Very Happy


3 megjegyzés:

Bridget írta...

A T betu nem rossz otlet legalabb latjak es egybol kerul ki nem fog ott dudalni a hatadba!

Figyu ma egy gyors masik kerdes....te hogy csinaltal masik hatteret a blogodba?En akarhogy probalkozom csak azok az alapok jonnek ki az meg naon nem tecc...

skrisz írta...

Én nem ajánlom a T betűt. Ha már meglátják, idegesek tőle. Azonnal kerülő manőverbe kezdenek az emberek. Én inkább Dunakeszire korlátoznám a gyakorlásodat. Elgurulni a cukiba, a boltba, lemenni a Duna partra. Csak hogy szokd az elindulást, megállást.

Hajnoca írta...

Skrisz,
nem az első elindulással van a gond, hanem amikor már úton vagyunk és körforgalom van vagy piros lámpát kapunk és meg kell állni.
Ekkor nehézkes az elindulás.
Olyan, mintha nem érezném a pedált. Pedig abban a cipőben vezetek amiben tanultam vezetni.

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers