2010. február 23., kedd

Karcolatok pálmalevélre ... avagy a sorsom megvan írva?

A minap került a kezembe a Január 27.-ei Nőklapja.
Találtam benne egy érdekes cikket. Mindig is érdekeltek hasonló életszemléletű és felfogású dolgok, mint ami ebben a cikkben van.
(pl. Bót is a sors küldte, hogy merőben megváltoztassa az életünket. Mint valamelyik bejegyzésemben említettem is ... ennek így kellett lennie.)

A cikk az indiai pálmalevelekről szólt.
Érdekelne, hogy nekem van-e és ha van mi van benne.
Mivel esélyem sem lenne kiutazni felmerült bennem az, hogy beregisztrálnék az oldalra és kérném, hogy keressék meg az anyémet, ha van.
De ...
... azért vannak bennem kétségek.
pl.
Mennyibe is kerülne nekem az, hogy esetleg eljuttatom az ujjlenyomatom?
Mennyibe az, hogy bemegyek az 'előadásra" és ott nekem mennyiért mondják el /olvassák fel a tekercsem tartalmát,?... ha van egyáltalán.


Tud valaki esetleg ilyen és ehhez hasonló infókkal szolgálni nekem?
Tényleg érdekelne, hogy van-e róla és ha van mi van benne.
Lehet nem jó megtudni azt, hogy mi vár rám, de legalább tudnám miért is fogok élni a jövőben. ... és azt, hogy ami eddig történt velem az miért történt!?

Biztos vannak köztetetk olyanok akik most kikerekedett szemekkel néznek és olvassák a soraim, de nekem anno a pránanádi is bevált.
(Mert Bó ugyan bő félévvel utána fogant már egy másik kapcsolat elején, de úgyérzem ez is segített benne - abban, hogy anya legyek.)
... és a Fiatalság forrása is megvan és gyakoroltam is belőle. Ami tényleg segített kicsit helyrerakni magam mind fizikailag, mind energiailag.

Olvassátok el, hogy miről is van szó:

Ide másoltam:
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mivel rengetegen kérdezik, szeretném megosztani Önökkel, hogy a magyar interneten fellelhető egy cím és elérhetőség, ahol pálmalevelet olvasnak. Azonban az esélye, hogy ott fogja megtalálni a pálmalevelét, kb. 1:200 = 0.5 %. Ezért javasoljuk, hogy mielõtt kiutazna, kezdje el kerestetni az Önét, máskülönben az utasok többségének útja csalódással végződhet. Javasoljuk, hogy ne foglaljon helyet repülőgépen addig, amíg nem tudja meg a pontos helyét a pálmalevelének.
Sok helyen írják az interneten, hogy csak annak van pálmalevele, aki odautazik érte. Ez az állítás igaz, mivel korábban nem volt lehetőség kerestetni a levelet, ki kellett utazni hozzá. Ma már azonban segítségünkkel kerestetheti és olvastathatja a levelét itthonról is.
Szeretnénk felhívni minden érintett figyelmét, ahogy az élet minden területén, még ezen területen is rengeteg hiteltelen ügyeskedő próbálkozik elvenni a turisták pénzét. Érdemes tudni, hogy a hiteles pálmalevél olvasók nem hirdetik magukat, hozzájuk csak rajtunk keresztül, esetleg hosszú, és alapos keresés által lehet eljutni Indiában.
Jómagam három és fél évig kerestem, óriási költségek mellett, sokszori utazással (2006 februártól-2009 augusztusig), s rengeteg ügyeskedővel találkoztam, míg végül eljutottam az igazi levelemhez, az egyik hiteles pálmalevél olvasónál.

HONNAN TUDHATOM, HOGY NEKEM VAN-E?
Ebben segítünk mi. A pálmalevelek beazonosítása ujjlenyomat alapján történik. Ezért szükséges vennünk egy ujjlenyomatot öntől. Az ujjlenyomata nem szerepel a pálmalevélen, hiszen amikor készült, Ön még nem is élt, azonban a kód, amely betűkkel és számokkal kifejezhető az ujjlenyomat alapján, az szerepel a pálmalevélen, s a könyvtárakban ezen kód alapján keresik a leveleket. A hölgyeknek a bal hüvelykujj lenyomatára, az uraknak a jobb hüvelykujj lenyomatára van szükség a kereséshez. A másik kezünkön a hüvelykujj lenyomata folyamatosan változik.

Ezen kívül szükségünk van még néhány alapvető adatra Önnel kapcsolatban. Bár nem mindenkinek van pálmalevele, s a legtöbben soha nem is hallanak róla, hogy létezne, mégis azok az emberek, akik közel kerülnek ehhez az információhoz (ahogy Ön is, aki ezt most olvassa) és érdeklődnek: kíváncsiságot vagy valamifajta hívást éreznek, általában rendelkeznek egy (vagy akár több) pálmalevéllel.
Minden embernek szükséges élete különböző szakaszaiban segítő iránymutatás, s mindenki meg is kapja épp időben, különböző formákban. Talán ez a legkülönlegesebb forma, valamint az egyetlen segítő írás a világon, ami csak Önről szól, s személyesen Önnek készült, ezért pontosan azokat az információkat tartalmazza, amelyekre a legnagyobb szüksége van - s éppen időben érkezik.
Adatvédelem: Az adatokat természetesen titkos dokumentumként, bizalmasan kezeljük minden esetben, kivétel nélkül. Az adatokat kizárólag az adatokat felvevő személy, s a pálmalevelet kereső szent ember látja a pálmalevélkönyvtárban. Senki más.

MIT KELL TENNEM, HOGY ELKEZDJÉK KERESNI?
A keresés 3 szakaszból áll:
1. REGISZTRÁCIÓ - nem igényel hosszabb időt, először regisztráljon a weboldalon, majd egy személyes találkozón kitöltjük az Ön adatlapját (ld. lejjebb).
2. PÁLMALEVÉL KERESÉS - több hónapot is igénybe vehet, különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, és a növekvő számú keresésekre (ld. lejjebb).
3. BEAZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS - a beazonosítás kb. 30 percig tart, s hazánkban történik, a felolvasás kb. 50 perces, s kérésre történhet hazánkban, vagy Indiában (ld. lejjebb).

1. REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, hogy regisztráljon weblapunkon a regisztrációs oldalon. Ezt követõen megkeressük Önt telefonon, és a részletek megbeszélése után egy személyes találkozóra kerül sor, ahol kitöltjük Önnel a keresés elindításához szükséges adatlapot. Ezt az adatlapot juttatjuk el Indiába, a pálmalevél kereső szent emberekhez. Ők azonnal elkezdik a kutatást, hogy mihamarabb megtaláljuk a kb. 200 lehetséges pálmalevél könyvtár valamelyikében az Ön pálmalevelét.
Jelenleg az ország több megyéjében és Budapesten vagyunk közvetlenül elérhetőek. A még lefedetlen megyékben folyamatosan nyílnak az új Pálmalevél Központok. A regisztrációt követően az Önhöz legközelebb eső Központba egyeztetünk időpontot.A pálmalevelek tanúsága: A világunk 2050-ig
Az ősi írásokban a világ jövőbeni eseményei is megtalálhatók.
Az írások szerint a társadalmunk döntő változások elé néz. Az Egyesült Államok által elindított, terrorizmus elleni világméretű harcban - mely elsősorban az amerikai hegemóniára való törekvések keresztülvitelét szolgálja - a NATO tagállamai is részt vesznek katonai akciók formájában, amerikai vezetés alatt. A támadási célok többek között Irán, Jemen, Líbia, Sri lanka, Malájzia és Szudán lesznek. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy a prognózisok szerint az Irak elleni támadás, mely februárban kellene elkezdődjön, egy amerikai "Vimana" elpusztítása miatt egy hónapot késni fog. A Vimana az írásban repülőgépet vagy éppen űrhajót jelent. És valóban az amerikai űrhajó, a Columbia balesete miatt az Irak elleni amerikai háború a tervezettnél később kezdődött.
A megnevezett katonai akciók a világ további polarizálódásához vezetnek. A világméretű konfliktus, a rettegett harmadik világháború azonban a pálmalevelek jóslatai szerint nem fog bekövetkezni. Ehelyett az elkövetkező évtizedekben számos helyi és regionális háború rázza meg a világot, többek között Afrika és Ázsia sok országában. Így például India és Pakisztán között is kiújul a fegyveres konfliktus, a Közel-Keleten újabb háború tör majd ki Izrael és Pakisztán között, melynek kiváltó oka egy magas rangú pakisztáni méltóság meggyilkolása lesz. A háborúba ezúttal a szomszéd országok, Szíria és Jordánia is be lesznek rángatva. Fennáll a veszély, hogy a harcok során nukleáris fegyvereket is bevetnek, mely a Közel-Kelet nagy részének elsivatagodásához vezet.
Európában a balkánon 2040-ig újabb harcok várhatók. A következő háborút a szerb államfő meggyilkolása váltja majd ki. Közép és Nyugat-Európa valamint az Egyesült Államok újabb terrorista támadások célpontja. A támadások száma viszonylag alacsony lesz, a hatásuk annál nagyobb. A támadások egyre gyakrabban történnek turisták által látogatott helyeken, Spanyolországban és Olaszországban, ami jelentős emberáldozatokkal jár majd. Európa ezen felül masszív bevándorlástól szenved majd, melyet a világ más részén kitörõ háborúk váltanak ki. Az európai szociális rendszereket túlterheli a menekülők tömege, az európai infrastruktúra eléri a terhelhetősége határait. Hasonló problémákkal fog küszködni Amerika is. Ez pedig a gazdaságok és a nyugati valuták destabilizálódását okozza. Ezek a fejlemények 2012-ben az amerikai dollár összeomlásához vezetnek.
Az USA-ban és Európában súlyos zavargások lesznek, részben polgárháborús állapotok alakulnak ki. A nyugati társadalmak hosszútávú krízise az Egyesült Államok külpolitikai jelentőségének csökkenéséhez vezet. Az erőszak elterjedése oda vezet, hogy az érintett országokba megerõsített békehadtestek állítják fel állásaikat. Míg az USA-ba kanadai csapatok vonulnak be, addig Európában elsősorban orosz szövetséges csapatok veszik át a békefenntartó feladatot, ezek az országok ugyanis óvatos külpolitikájuknak köszönhetően kevésbé érzik majd meg a válságot.
A világméretű változások az európai naptárrendszer szerint kb. 2050-ig tartanak. Eredményeképpen Amerika elveszíti jelenlegi domináns pozícióját, Európa pedig Ázsiával együtt új geopolitikai gazdasági teret teremt egy Párizs-Berlin-Moszkva-Peking-Delhi-Tokio tengely mentén, melynek társadalmai az egyes országok gyökereinek és hagyományainak figyelembe vételével a világot a stabilitás és fejlődés új korszakába vezetik.

10 megjegyzés:

könyveslány írta...

Szia!
Engem is érdekelne, ha lenne ilyesmi, ugyanakkor szkeptikus is vagyok. Rákerestem az imént angolul, de nem találtam egy szál oldalt sem ami ilyesmivel foglalkozna. Te találtál bármit ezen a magyar honlapon kívül?

Hajnoca írta...

Több blogot és fórumot is.
Volt olyan hozzászóló akinek volt kint ismerőse és neki megmondták a 'tutit". ... és megváltozott tőle az élete. Tudja mi a célja!
Angolul még nem kerestem rá.

Gondolom van anyagi vonzata, mert puszi és szép mosolyra ők sem kezdik el keresni nekem a tekercsemet.

Hajnoca írta...

Egy pár link:

google.hu - palm leaf library vagy pal leaves library

http://sea.lib.niu.edu/manuscript.html

http://www.kamakoti.org/hindudharma/part14/chap20.htm

http://www.sarasvatimahallibrary.tn.nic.in/library/Departments/Manuscripts/manuscripts.html

H. Hauser Mária írta...

Te nem félsz attól, hogy mit találnál benne? Én igen!
Tudod én így vagyok nyugodt, hogy nem tudom a sorsomat. Milyen életet élnék azután, hogy ha tudnám mi következik? Tehát, ha valami balsors várna rám, akkor biztos, hogy befolyásolná az életemet. Én félnék megtudni. Tudod, a Bibliában azért nincs megírva, hogy mikor jön el az utolsó idő, mert akkor az emberek rettegnének és nem a megtérésükkel foglalkoznának. Bocsi, hogy ezt írtam, de ez jött ki. Én nem rosszallásból írtam, ha valaki kíváncsi a sorsára nyugodtan nézze meg. :))))

Hajnoca írta...

Maris, értem a varrós dolgot.

Hát ez az én fejemben is motoszkál, de azért kíváncsi vagyok arra, hogy miért is kerültem ebbe az életbe, testbe, helyzetbe. Miért is kellett ennyi mindenen keresztülvergődnöm és átélnem azt amit.
Nagyon sok mindent nem tud rólam az aki csak blogilag ismer.
Még csak a fele sincs leírva. ... mert ezek azért annyira nem publikusak.

Hajnoca írta...

Könyveslány! Bocs, de nem emlékszem a keresztnevedre.

Ezt találtam:
http://auranka.hu/misztika/794-a-legtitokzatosabb-koenyvtar-indiaban-talalhato.html

'Sziasztok!

Szóval délután felhívott a Tamás egyik munkatársa és elmondta, hogy minden nap 12-20 óráig lehet menni a Soterba ujjlenyomatot leadni és regisztrálni, ami 11 ezer ft-ba kerül.
Ezután 1-2 hónap várakozás, amíg megtalálják a levelet, ha van, mivel kb 200 helyet kell végigjárniuk.. Ha nem találnak levelet, akkor visszafizetik a pénzt, ha találnak, akkor újabb 11 ezer ft-ot kell befizetni. Ezután megszerveznek egy Skype-s élő kapcsolatot a pálmalevél olvasóval, tolmáccsal . Segítenek a hang rögzítésében is. A 22 ezer ft szinte önköltségi ár, a kiadásokat éppen, hogy fedezi. Elmondta még, hogy aki megismeri a saját levelét, annak megváltozik a élete pozitív irányba. A kóklerekről nekik is tudomásuk van, ezért alaposan utána jártak a dolgoknak. A pálmalevél olvasókat 6 éves koruktól tanítják erre a feladatra és mindegyikük úgymond látó. Konkrét évszámok is szerepelnek a leveleken, amik az ő esetében is egyeztek.
A 29. i és a jan. 3.-i előadások azoknak jó, akik nem hallottak még erről, és tájékozódni szeretnének."

Hajnoca írta...

'Ma felhívtak, nekem picit más infót adtak: ujjlenyomatos regisztráció 11e Ft, utána a keresés 3-6 hónap, s a végén 18e Ft még ha megtalálják a levélcsoportot. Azután jön a keresztkérdéses rész, ami azért kell, hogy a csoportból eljussunk a saját leveleimhez. Több hasonló ember él a világon, ezek vannak egy csoportban, s a kérdések által kerülnek egyre közelebb a saját leveleimhez. Nekem kicsi gyerekeim vannak, ezt is megkérdeztem, lehet-e nekik keresni. Ebben az esetben videóra veszik az egészet, s ahogy felnőnek, lehet nekik egyre több infót adni attól függően, mennyit fogadnak be.
Illetve én úgy gondolom, nekünk szülőknek lehet segítség, hogy merre NE tereljük a gyerekeinket, ami esetleg rossz út lehet számára.
Legtöbb esetben van levele annak, aki érzi hogy kerestetni kell, de ritkán elfordul, hogy nem találnak.
Legfeljebb buktunk 18 e Ft-ot. Nekem úgy gondolom ennyit megér a bizonyosság, hogy van vagy nincs ...."

H. Hauser Mária írta...

Nem is kell, hogy mindent kitálaljunk a nagyközönségnek. szerintem nem is ez a cél. Talán van egy olyan blog, ahová leírhatod a titkaidat, úgy hogy más nem tud belenézni. :)

Didia írta...

Szióka,

én voltam az egyik indiai pálmalevélkolostorban. Tapasztalataimat megírtam ezen a portálon is: http://ayurvedika.hu. Nekem csalódás volt...nem is egy kolostor volt a hely, meg bár odamentem, nem is kaptam meg a levelemet..

Hajnoca írta...

Didia,
köszönöm, hogy megosztottad velem. Olvastam anno a bejegyzésedet.
Még mindig kérdés bennem, de egyenlőre más foglalkoztat.

Azóta a társasággal nem is próbáltad megkerestetni?
Nem lehet, hogy csak nem jó helyen akartad megtalálni?

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers