2010. április 21., szerda

Ezt nektek is olvasnotok kell!!

Forrás: http://holnapiujsag.blog.hu/2010/04/21/2040_magyar_metroepitok_bukkantak_elo_peruban 



Very Happy

Egy kis idézet az 'újságcikkből":

'Fantasztikus, bár hivatalosan még sem magyar, sem perui kormányzati szinten meg nem erősített hír jelent meg percekkel ezelőtt a világ legnagyobb hírügynökségének, a kínai Cheap-High-Quality World News-nak (CHQWN-nek) a honlapján. Ezek szerint egy csaknem harminc éve eltűntnek nyilvánított magyar metróépítő csoport bukkant fel Peruban, Limától mintegy nyolcvan kilométerre északkeletre. Ha a hírportál első beszámolójának hinni lehet, a derék munkások kielégítő fizikai és pszichés állapotban vannak, bár a hatfős csoportból többen nem akarták elhinni, hogy nem a Baross téren láttak napvilágot, ahová 2009 végén elindult az egyik fúrópajzzsal; "hát még a hülyesapkás-pánsípos zenebohócok is itt vannak" - idézte egyikük szavait a CHQWN.
...
 A most felbukkant munkások cáfolták, hogy az elmúlt harminc évben, míg a föld mélyében jártak, elvágtak volna összesen tizenegy optikai kábelt (miáltal 2035 óta akadozik az internetszolgáltatás szerte a világon). Kizártnak nevezték, hogy tényedésük hatására aktiválódtak volna az óceánok alatti tűzhányók az utóbbi két évtizedben, és azt mondták, nincs közük ahhoz, hogy eltűnt Polinézia szigetvilágának egy része. Hogy ez így van-e, azt várhatóan szakértői csoport vizsgálja majd, feltérképezve a munkások fúrásának elmúlt harmincéves nyomvonalát. Ennek költségeit a metróépítő cég várhatóan ráterheli a fővárosra, amely így feltehetően egy újabb kerületét, a tizenkilencediket is kénytelen lesz elzálogosítani."


Ez most nagyon jól esett és nem tudom, hogy a 'cikk" írója hivatásos újságíró-e , de nyugodtan elmehetne annak.
Legalábbis ilyen jól megírt életszagú cikket írni nem semmi.:-)

Nincsenek megjegyzések:

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers