2009. április 24., péntek

Egy hónap szünet

Hááááát ... irulok pirulok és ég a pofim, mert már egy hónapja nem írtam semmit.
Pedig annyi minden történt.

Kezdjük ott, hogy az ovis gyakorlat óta betegeskedem. Náthával. Jártam háziorvoshoz és semmilyen gyógyszer nem hatott. Végül elmentem fül-orr-gégészhez. Ő sem talált semmit. De elküldött tüdőgondozóba. Amitől féltem részben 'bejött".
Csináltak egy allergológia tesztet. Kihozta, hogy poratkára és lisztatkára vagyok allergiás és ez okozza a hetek óta húzódó náthás tüneteimet. Kaptam rá sprayt, gyógyszert és pumpás inhalátort.
Ettől függetlenül a köhögésem még mindig megvan, de már nem olyan görcsös és sűrűn jövő, mint eddig.
Szóval megmaradok és boldogítom továbbra is a világot ittlétemmel.:-)
Aztán kaptunk APEH levelet is, de ezt inkább nem részletezem, mert nem akarom magam felhúzni.
Közben kiderült, hogy Június 28-ig le kell tennem a forgalmi vizsgát is, mert kezdhetek mindent előlről. Ezért elkezdtem a forgalmat is. Már a 14.óra körül járok és lassan vizsga. Nagyon remélem, hogy elsőre sikerül.
Időközben az alig egyéves akrilkádunk is megadta magát. Megrepedt. Valószinű, hogy csak a felső réteg, de akkor is. Persze a garancia után 3 -4 nappal. Ettől függetlenül a forgalmazó jóváhagyja, hogy a kivitelező hibázott.
Rosszul van beépítve. Nem lett az egész alja alátámastva úgy ahogy kell, de ezt gondolom a bontás után mégjobban lehet majd látni. Az biztos, hogy a kivitelezővel ezt nem fogjuk hagyni. Fizesse ki, ha hibázott.
Érezhető a kádba belépéskor, hogy nincs rendesen alátámasztva és mostanra már egy jó tenyérnyi helyen megáll a víz. :-(
Az biztos, hogy kádunk nem lesz mégegy.
Inkább építtetünk egy zuhanyt. Kb 80x80-ast. Az oldalfalat üvegtéglából terveztük és az alját pedig mozaikcsempével rakatjuk ki. Már várom, hogy mikor lesz meg, de ennek sajnos kicsit anyagi vonzata is van. A kádhelyből fentmaradó helyre sekrényt tervezünk. Legalább a törölközők kikerülnek a ruhásszekrényből és a tusfürdők, vegyszerek nem a szobai szekrény tetejét fogják uralni.:-)

Erre a sok izgalomra rátetőzött nekem 'piri", hogy nem jött és egy hónap kimaradt. Igaz most meg itt van, de szerencsére nem pótolja be a kimaradást.
Persze mikor?
A múlthéten csütörtökön apávval és Bóval kint üldögéltünk az erkélyen és kicsit kikapcsolódtunk. Apa sörözött és boroskóláztam és mogyorót rágcsáltunk. .... ebből következik, hogy ... megrepedt az egyik fogam. Másnap mentünk a fogdokihoz ... aki persze mivel nem volt senki aki hozzá menjen ... egy órával hamarabb lelépett, mint a rendelési idő vége lett volna. Így elmaradt a fogorvosi kínzásom.
Tegnap elmentünk. Zsu eljött értünk és elvitt, mert apa Szegeden volt melózni.
Végül a doki mondta, hogy ki kell húzni. Meg is próbálkozott, de csak annyira jutott, hogy a foggyökér bent maradt a teteje letört. Kaptam beutalót szájsebészetre.
Mondanom sem kell, hogy mennyire örültem. :-(
Ma elmentünk szájsebészetre. Ott sajnos csak annyira jutottunk, hogy kaptam időpontot kisműtétre, 5.-ére 9:30ra.
Remélem már semmi rossz nem lesz, mert elég volt egy időre.

Más:
Mama ma mondta, hogy Bogicának vett egy homokozót.
Remélem tudunk venni valahol Bogicának, hogy homokot bele és jó idő lesz, hogy ki is próbáljuk azt.
Majd viszem a gépet és csinálok képeket.
Úgyis kell pár új kép a mamiknak is.

1 megjegyzés:

skrisz írta...

Na igen. Szégyelld magad! :)) Jó sok minden történt. Bár inkább több kellemetlen, mint jó. :(

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers