2010. február 17., szerda

Képek és néhány kérdés

Vasárnap  - Bálint, Valentin nap alkalmából - kedveskedtem az én kis családomnak.

Igaz, van még elmaradásom, mert az amerikai almáspetit még nem csináltam meg, de van mentségem az elmaradásra. Sajnos a jobb térdem kegyetlenül fájt és fáj, de nem tudom mitől.
Ötletem van, de egyik sem konkrétum:
  1. kiskoromban abban a térhajlatomban találtak egy babszemnyi csomót, de elmúlt.
  2. meghúzhattam múltkor mikor Bót cipeltem a zöldségestől félúton, mert szegénykém beteg volt és nem nagyon akaródzott neki jönni már.
    (ilyenkor semmivel nem tudsz hatni a gyerekre illetve Bónál nem jön be amikkel próbálkoztam.)
  3. a hidegre amúgy is érzékeny  volt ez a lábam és a szombat esti hidegben amíg vártam a buszra átfázhatott és 'reumás" lett. (hülyén hangzik, de ez van.)
Nekem leginkább az utolsó a gyanús, de majd felkeresem a házidokit, hogy mondjon vagy a adjon rá valamit vagy egy 'beutálót" az ortopédiára.

Térjünk vissza az első mondathoz és lássuk mik is azok:
A virágot én kaptam Apáéktól. A szélharangot Bó tőlünk és Apa kapott tőlem egy szép idézetes hűtőmágnest. 


Az idézet nagyon is tükrözi azt amit vele, mellette érzek!
Imádlak és örülök, hogy így alakult az élet körülöttünk!


Kérdés: anyósomnak szülinapja lesz és neki készítem ezt a párnának valót.



Készített már valaki ilyen párnát? Hogy kell a hátulját megcsinálni? Csak simán varrjam hozzá az anyagot amit oda szántam? 
Egyéb ötlet vagy már kész infó?

Alakulok a cicusommal is:


3 megjegyzés:

t®eb♥®etta írta...

Minden nagyon szép. :) És a cicus is aranyos lesz.A kérdésedben nem tudok segíteni ,de a végeredményre nagyon kiváncsi vagyok.:D

skrisz írta...

Helyesek az ajándékok. Látszik, hogy szeretitek egymást nagyon.

H. Mária írta...

Anyós párnájának való kemény goblein anyag? Valószínű, hogy megpuhul majd a hímzést követően. Mikor ezt a mintát felvarrod, keretet kell készíteni hozzá, mert különben mosáskor a goblein anyag szétjöhet. Tehát a párna anyagából kellene körbe végig egy kb. 3 cm-es csíkot készíteni (vagy más anyagból), amivel oda varrod a hímzést. (érted? én is sokszor megkérdezem magamtól, hogy hogyan is gondoltam) Nyugodtan kérdezd meg, ha nem értetted. :)

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers