2009. november 13., péntek

aludj el szépen .... avagy a 'ringlisspíl"

Az alvás mostanában nem nagyon megy nekünk.
Illetve Bó az aki, ha délután később fekszik le, akkor este kukorékol. ... én meg küzdök vele, hogy menjen aludni, de mindhiába. ... majd egyszer csak elalszik a mellkasomon, az ölemben.

Szerdán egy jót beszélgettem D.D. Cilával. Ismeretlenül is olyan kedves volt, hogy több, mint 2 órát beszéltünk éltünkben először egymással. ... hogy miről? ... miről tud beszélni két nő? ... mindenről.:-)))
Jó volt, hogy ennyire rokonszenves, kedves és barátságos. ... de ezen nem is lepődtem meg, hisz eddig is ilyen volt.:-)
Bó közben elaludt az ágyon mellettem a nappaliban.
Amíg mi jót beszélgettünk ő mélyen durmolt mellettem. Cila kérdezte is, hogy mi van Bóval. Elaludt a szentem.
Igen ám, de ez kb. 11kor volt. Nem szokott ilyen korán elaludni. ... később mikor apával beszéltem telefonon ő is akart. Odaadtam neki a telefont és látnotok kellett volna azt a zokogást. ... olyan volt, mintha  utoljára hallotta volna az apja hangját. Alig bírtam megnyugtatni.
Nem tudom, hogy emiatt-e vagy amúgy is lappangott benne valami kissé meleg volt a teste és mintha hőemelkedése is lett volna.
Mivel nem akar mostanában peluscserénél hanyatt feküdni ezért hónaljban mértük meg. Sajnos a lázmérő lázat mutatott. Adtam neki Nurofen szirupot. Estére is bágyadt volt.
Hajnalban 2x is fel kellett kelnem hozzá. .. és a másodiknál megint csak láza volt. ekkor már Germicid Ct adtam neki .. kis tortúrával megspékelve, mert ugye ez egy kúp.
Na mindegy.
Végül is arra jutottam, hogy kint alszunk édes kettesben a nappaliban, mert ott hűvösebb van, mint a szobákban. Mondanom sem kell, hogy legalább 30 percbe telt mire elaludtam.
Másnap kicsit jobban érezte magát,de délután megint sírós hangulat volt, de már láza nem.
Viszont én valamit benyalhattam, mert fáj a gyomrom és hányingerem van. Mindez mikor jöjjön ki? ... este miközben altatom Bót. Ilyenkor nem szokott más segíteni csak egy jó pohár hideg kakaó.
Persze a kisasszony egyből nem volt álmos és kikövetelte, hogy neki is adjak belőle.
Szerintem az is lehetett a bajom, hogy nem vacsoráztam, mert elfelejtettem.
Párom erre szokta kérdezni, hogy hogy lehet elfelejteni enni? Így.
Benne voltam nagyon a beadandóm írásában és elfelejtettem. Igaz közben eszegettem pár 'házastársi kekszet", de ezek szerint az csak akkorra volt elég.

Amúgy éjjel 3tól forgolódtam, mint egy 'ringlisspíl", mert eszembe jutott, hogy megvan a párom a húzogatósban és elkezdtem agyalni, hogy mit is kellene neki csinálni. Nem sok infóm van az illetőről így egy kissé nehézkes a dolog, de körvonalazódni látszik. ... igaz az alvás vagy 1,5 órát váratott magára és reggel dög fáradtan, fájó szemekkel kísértem ki Apát az ajtón.

Meg amúgy is mostanában jobban megérzek ilyen dolgokat.
.... nem, nem vagyok terhes. ... Tervezünk majd kistesót, de még nem most.
Erre lehetne úgy reagálni, hogy Bót sem terveztük. Jött amikor 'kellett" és amikor itt volt az ideje.:-) ... felrúgva 'anya" minden addigi döntését. Leginkább azt, hogy 'apától" akkoriban 'el akartam" kerülni. Új életet kezdeni. Minden addigi dolgot, kapcsolatot feledni és tiszta lappal indulni.
Most, hogy így visszagondolok Bó nem engedte hogy R.-től elszakadjak. ... és már megint a sors jut eszembe. Nekünk találkozni kellett és egy párt kellett alkotnunk.
R. sem találta addig a helyét és a nem tudta feledni régi kapcsolatát. (Pedig majd 3 éve vége volt.) Nekem ki kellett abból szakadni amiben voltam.
Ha pár évvel fiatalabban ismerkedtünk volna meg nem lett volna belőle sem kapcsolat, sem szerelem.
Nem volt az esetem R. Rocker, kopasz, .... és nem igazán egy társaságban mozogtunk.
El sem tudtam volna vele képzelni az életet.
Aztán  úgy történt, hogy közelebbről is megismerhettem és rájöttem, hogy kívül keménynek mutatja magát, de belül tudja mi kell egy nőnek, figyelmes, érzelmes is tud lenni és nagyon tud szeretni.!!!
Érdekes volt a kapcsoltunk elején az alvás. akkoriban azért nem tudott rendesen/rendeset aludni, mert nem szokta meg, hogy más is alszik mellette. Most már mindkettőnknek az a baja, ha egyedül alszik, hogy nincs ott a másik.
Ha korán reggel megy el dolgozni, mint ahogy szokott, akkor a párnájára hajtom a fejem és ott alszom tovább. Esténként a mellkasára dőlve alszom el.
ő meg a nappaliban úgy szereti nézni a tvt és aludni, ha simizem a fejét közben ... ami egyáltalán nem esik nehezemre hiszen mindig is simizős, nyünyüzős voltam. ... és szeretem.
... ÉLETEM PÁRJÁT IS!!PI!
Nem felejtettem el az 'almáspetis" kérést.
De ... nem csengettél fel, hogy tudjak adni belőle.
Ígérem, ha csinálok megint fogok neked is szólni.:-)

2 megjegyzés:

skrisz írta...

Jobbulást a kicsi lánynak!

Jandó írta...

Remélem Bó már jobban van. Anyira rossz, ha beteg a kis angyalkánk. Jó téged olvasni... :)

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers