2010. január 25., hétfő

Egy 'rendetlen" bejegyzés ...

... avagy múltkorában feltettem PI -nek azt akérdést, hogy mondjon magáról 7 dolgot.

Mivel a blogja nem igazán engedi, hogy ennyire személyes bejegyzést tegyen - és nem is akar a konkurencia előtt kitárulkozni (vagy mondjuk úgy tiszta terepet adni nekik, hogy belelássanak a munkájába) amit nagyon is megértek - arra jutottunk, hogy én teszem közzé az övét.

Akkor bemutatom 'milyen is" ő a saját leírása alapján.

  • 1. Családszerető vagyok.
    Fontos dolognak tartom a családot, a gyerekeimet pedig nagyon szeretem, na meg a feleségemet is.
  • 2. Munkamániás is vagyok.
    Sajnos néha túlzottan is. Viszont  amikor nincs kedvem dolgozni, akkor csak szenvedek. Tudom, hogy a kettő dolog üti egymást, de vannak ilyen napjaim is. Igaz néha, de akkor nagyon.
  • 3. Szeretem a régi, retro dolgokat.
    Ez kezdetben az autóknál nyilvánult meg, amikor vettem egy veteránautót. De a pénzmiatt, vmert sokba került volna a felújítása, inkább vettem egy motort.
  • 4. Vannak olyan dolgok, amiben nem vagyok kitartó, hamar feladom.
    Nincs sok ilyen de amiben látom az elején, hogy nehéz lesz, inkább nem harcolok, feladom. Ilyen pl. a veterán autó felújítása, nincs hozzá türelmem 3-4 évet várni, mire elkészül. Inkább a könnyeb dolog végét fogom meg, ezért is vettem a motort, aminek a felújításával lassan végzek. De így van ez a cégem életében is. Ha látom, hogy nehezen akar egy megbízás összejönni, inkább hagyom, lépek tovább. Amúgy ez az erény nem is biztos, hogy rossz tulajdonság:)
  • 5. A telet utálom.
    Nem csak azért, mert ha leesik a hó, menni kell a társasházakhoz havat lapátolni. A telet sohasem szerettem, már gyermekkoromban sem. Télen nem lehet semmi olyat sem csinálni, amit szeretek. Szeretem a tavaszt, a virágokat, de  igazán akkor érzem jól magam, amikor nyár van. Grill, bogrács a kertben, itthon medence, júniusban az utcánkban utcabál, na meg a Balaton, és a nyaralás.
  • 6. Nagyon kötődöm Csongrád megyéhez.
    A szüleim ott születtek, ott van az összes rokonságom. Ott töltöttem a gyermekkoromat, az egész nyarat.
    Tisza, disznóvágás, sátoros lakodalmak, vidéki kis falu, mindenki ismert mindenkit.
    Azóta a nagyszüleim meghaltak,  és sajnos egyre kisebb a rokonság is.
  • 7. Régi vágyam egy balatoni nyaraló, remélem egyszer ez is összejön. Na meg egy kutya is. A kutya hamarabb meglesz, február közepén megyünk Kiskunfélegyházára kiválasztani Rozit, a Berni pásztor kutyust.
 
Remélem közölhető amit írtam, és köszönöm, hogy nálad közzéteszed.
Mivel nálad van, nyugodtan kiírhatod a nevemet, illetve hivatkozhatsz is linkkel a blogomra, így nem gond.
Köszi mégegyszer.
 
István


Most egy kicsit beleleshettünk PI világába. ... és kis titkokat tudhattunk meg róla .... hiszen körülötte minden patyolat tiszta. :-) vagy, ha nem akkor azzá teszi.
Ahogy szokták volt mondani 'tiszta udvar, rendes ház."
Ez a jó cégér, nem?


Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers