2009. február 23., hétfő

Hosszú napok, fárasztó emberek

Megint sokára jövök, de az elmúlt pár nap nem volt egyszerű.
Fárasztó volt és hosszú.
A szombatom is egész nap a suliban telt. Ráadásul rengeteget kellett gyalogolnunk két óra között.
A hagyományismeretet végül az utolsó két órában írtuk meg, mert túllogikáztuk és inkább nem mentünk be az órára. 3-an írtunk csak. A többiek mind a kora délutáni órán írtak. Jobb lett volna akkor írni. Mindegy. Megcsináltuk. ;-)
A tegnap nap lazulással telt. Délután lesétáltunk a kisboltba kenyérért. Olyan kellemes idő volt. Bogi hazafelé megevett egy fél zsemlét. Édes volt ahogy a hidegben azt a hatalmas zsemlét majszolja. :-)
Estére lakógyűlés volt meghirdetve. Mondjuk nem sok értelme volt, mert szinte minden függőben maradt. Eltöltöttünk 1,5 - 2 órát a lépcsőházban beszélgetéssel.
Sokaknak még mindig nem jutott el a tudatáig, hogy társasházban lakunk.!!
A kertbe mindenki mást akar és szerintem ebből jó ha egy - két dolog fog csak megvalósulni.
Mindegy. Már nem is töröm magam - belefáradtam vagy kezdek abba, hogy a logikátlanoknak elmagyarázzam vagy próbáljam meggyőzni arról -, hogy miért is kell játszótér a kertbe. Jönnek azzal, hogy ő nem akar majd gyerekzsivajt, ricsajt hallgatni az ablaka alatt és nem akar 'annyit" beleadni a játszótérbe, mert úgysem marad itt sokáig, mert kicsi a lakása és úgyis tervbe van, hogy elmegy. ....... ááááááááááááááááááááááááá erre már nem akarok írni semmit, mert csak felbosszantom magam.
Mire hazajöttem a lakógyűlésről Bó már aludt. Este 10 felé megébredt. Átöltöztettem és adtam neki enni. Remélve, hogy hamar visszaalszik és mehetek én is.
Na ez az ami nem így volt.
Megint küzdöttünk egymással és én még a fáradtsággal is, mert annyira fáradt voltam, hogy lecsuktam a szemem és beleszédültem, ha visszanyitottam. Rossz volt, mert aludtam volna, de Bóra meg figyelni kellett. 3szor indultam megint vele aludni, de mindig felébredt ha letettem. :-(
Mondanom sem kell, hogy hajnali 1kor vagy valamivel utána tudtam csak aludni menni.
Apának éjjeli melója volt így ő is kb. ekkor jött. Szegénykém. Annyira nem volt jó időpont ez az estis meló.
Ma megy majd állásinterjúra. Remélem minden rendben lesz.
Szerencsére Bogi reggel 7:30 körül kelt csak így valamicskét tudtunk aludni. Reggel benézett hozzánk a szomszédasszony a tegnapi lakógyűléssel kapcsolatban. Megbeszéltük.
Ő ment utána havat lapátolni. Mi megreggeliztünk és kicsit késöbb lementünk mi is segíteni.
Vagy 1,5 órát lent voltunk, de Bogi már lent álmos volt. Feljöttünk és, mint akinek kitörölték a csipával együtt az álmosságot folytatta a játékot ahol abbahagyta. Én meg itt kókadozok.
Szerencsére 2kor letudtam tenni és most volt időm megírni ezt a kis szösszenetet. .... ha lesz mit írni a délutánról és az estéről, akkor lesz folytatás.;-)


Jajj, azt majd el felejtettem, hogy megvadultam ;-). Majd teszek fel képet.

1 megjegyzés:

skrisz írta...

Tök jó lett a hajad. Szeretem ezt a színt. Egyszer én is befestettem, de a szőkéről azonnal lejött, és úgy néztem ki, mint egy üveg Rosé bor. :))))

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers