2009. december 19., szombat

huza vona ... avagy nem húzom az idegeket

Ma mikor hazaértem a fősulis fáradalmaimból (tesi mikro tanítás és zh), a mami utáni 'félnagy" bevásárlásból, szakadó hóban döcögve a hazaérkezés fáradalmait nyögve .... a szomszéd Kati néni szólt, hogy jött egy csomagom! Már vártam EZT a csomagot is. ... és végre itt van.


Közben kaptam egy nem virtuális képeslapot is Ducilától!
Köszönet érte.Még a szomszédba voltunk mikor KI KELLETT bontanom a csomagot, mert muszáj volt! ... meg is akartam mutatni, hogy mit kaptam a húzogatós játékon a páromtól. :-)

De, hogy ne csak én csodálhassam Márti keze által született szépségeket, amin az ő meglátása szerint egy 'pajzán barokk népmese is megelevenedik" ... én mindenesetre csak a két keze által kreált csodákat látok bennük. ... így, hogy már a tulajdonomban vannak!

Akkor a 'pajzán barokk népmese"részletei: ;-)4 megjegyzés:

treboretta írta...

szép ajándékok:D irigykedem.......

Barbi írta...

Mennyi szépség! Hát igen, Martimez gyönyörű dolgokat készít! :D

Hajnoca, ugye neked ígértem bábos ötleteket? Bocsáss meg, hogy nem küldtem még semmit. Késő már, ha mostanság próbálom küldeni (elég nagy, csomagolgatni kell)?

skrisz írta...

De gyönyörű! :)

Hajnoca írta...

Barbi,
már le is tudtam a bábozást.4-est kaptunk rá. A három pillangót báboztuk el és hurkapálcikás papírbábokat készítettünk.

Azért, ha van időd és energiád szívesen venném. Bónak gyártani pár bábot.;-)

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers