2009. január 18., vasárnap

Egy nagyon kellemes nap

A mai nap elmentünk babalátogatóba Richee barátjáékhoz. 7 hetes Márit (Mária) mentünk megnézni.
Vettünk neki egy édes kis 5 részes (rugi + 2 body + kiscipőcske + sapi) cuccost.:-) Már a 3 - 6 hós ruhácskák kellenek neki. 8-)
Ebédre értünk oda. Finom gulyás leves volt és palacsinta. Olyan rég ettem már fahéjjal töltöttett. :-)
Bó is rendesen megevett egy gyerekméretű tányérka levest és vagy 1,5 palacsintát. Volt huzata a kiscsajnak!:-)
Édesek voltak a gyerekek. Annával és Matyival hármasba jót játszottak. Jó volt látni, hogy milyen jól eltudnak játszani egymással. Pedig Bó régen találkozott velük.
A fiúk is jót beszélgettek kinn a konyhában palacsinta sütése közben. Mi Gabóval a szobában felügyeltünk a gyerekekre.:-)
Már hiányzott nekik is a beszélgetés és nekem is az, hogy kicsit ne itthon és ne a suliban legyek.
Míg ott voltunk jött az sms Hannától, hogy elfolyt a magzatvize és viszik a műtőbe. (' Szülőszobán vagyok. Visznek a műtőbe. Elfolyt a magzatvíz. Puszi")
Pár órával késöbb egy másik sms arról, hogy Olivér megszületett. ('Azért mert szerettek, jöttem e világra és lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. Szeressetek mind igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, kicsi kincs, de ember. Ma 16:29-kor megszülettem. 55 cm és 3550 gr vagyok. Anyukámmal jól vagyunk. Olivér baba")
Ennyire szépen megírni, hogy megérkezett egy kis csoda közénk akit Olivérnek hívnak ... az ember szinte lúdbőrzik a meghatottságtól, a szövegből áradó szeretettől és érzelemtől. :-)
Remélem Hannácska nem baj, hogy feltettem blogomra az smst. De ezt muszáj volt leírni ... annyira szép és kedves sorok.
Millió puszi és sok - sok tejcsit kívánunk a kicsattanó egészség mellé!! Minden napra jusson boldogság és kacaj otthonotokba.
Laca te is vigyázz jól szívednek kedves szeretteidre és amennyit csak lehet legyél Olivér mellett ... féltve óvd Őt és Kedvesed.
Boldog, édes hétköznapokat az új családnak!

1 megjegyzés:

Hanna írta...

Úgy szeretlek Benneteket Bogikával!

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers