2009. január 25., vasárnap

Vasárnap a szombatról is

A szombat nem indúlt túl jól. Apa még indig lázas volt. Hiába bármiféle gyógyszer. Semmi nem hatott vagy csak ideig - óráig.
Eddig max. 38,8-ra ment fel, de azért ez egyáltalán nem jó, sőt.
Szerencse, hogy Bó be lett oltva így talán nem kapja el. Eddig még én is megúsztam.

A fősulin az etika vizsga nagyon jó lett. (5) Volt időnk még tesi előtt így visszavittük a könyvtárba a könyvet. Visszafelé sétálva felmondtuk egymásnak a letanítandó feladatokat Ancsival.
Biztos néztek az utcán, hogy két csaj, néha vihorászva, félig - meddig mutogatva a feladatokat, sétálnak a DOM előtt a téren.
Eljött az egyóra és tiszta idegek voltunk a letanítás miatt. 6-os csoportban lehetett bemenni. Mindenki kihúzta magának a csoportot és volt egy percünk átnézni. Az első letanítása után jöttünk szépen sorban. Míg az elsőnek elmondta, hogy mi nem volt jó a feladatában, a beadandóban, a zhban és milyen jegyet kapott addig mi átnéztük még a feladatokat.
Tiszta élvezet volt az egész. Jobban féltünk tőle, mint amennyire kellett volna. Végül is 4-est kaptam rá. 4/5 lett a beadandóm, mert ütemhibák voltak benne. A zh csak 2/3, de igazán nem is készültem rám.
Mára (vasárnap) már izomlázam van olyan helyeken ahol eddig nem is tudtam :-)) hogy izom is van.!!:-DD
Délután elmentünk Bóval sétálni. Hozta a kisbabakocsiját. Aranyos volt, mert én azt kérdeztem tőle, hogy visszük-e a babakocsit. Igaz nem mondtam, hogy az övét vagy a játékot.
Aranyos volt ahogy azzal sétáltunk. Tologatta végig. Elsétáltunk az utca végéig és vissza, majd tovább a Fenyő cukihoz. Majd egy órát sétáltunk. Szépen jött velem. Talán csak egyszer kellett felvennem egész úton.
Apa is ránk csörgött, hogy merre vagyunk mert már hiányzunk neki.
Addigra épp a ház előtt voltunk a kapunál.
Hoztunk haza sütikét. Piramist, Eszterházyt, dobos- és puncs szeletet, piskóta tekercset. Útközben megettünk Bóval egy kókuszgolyót.
Napközben - míg Bó aludt - tudtam egy kicsit festeni. Kellett. Megnyugszom tőle és egy kicsit pihenek addig is. Már annyira tele van a fejem a sok megtanult dologgal.
A neheze még hátra van.
Szombaton óvodapedből lesz szóbelink. Nagyon bízom benne, hogy fogok tudni beszélni amiről kell. Állítólg segítőkész a tanárnő és a lényeg, hogy mondjam, mondjam, mondjam ami eszembejut az anyagról. ... hát reménykedem, hogy sikerül.

Apa sajna még mindig lázas. (20:24) Holnap doki. Betegszabi.

2 megjegyzés:

skrisz írta...

Tetszenek a hóemberek. Milyen képeket festesz?

Hajnoca írta...

Acryllal festek ... meg néha belekerül tempera is.
Amikor a vizuálisosos tanárbácsinak kell festeni akkor tempera az alap éssss ...blablabla

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers