2009. január 17., szombat

Helyes vagy ....

Ez is egy nehéz és hosszú nap volt. :-(
Irodalomból és helyesírásból vizsgáztunk.
Az irodalom szerintem jól ment. Bízom benne, hogy a jegy is eszerint alakul.
A tegnapi körmölésem is úgymond hiábavaló volt, mert nem kellett beadni. Csak megnézte, hogy megvan-e és annyi. Én meg írtam 11 oldalt.!!! ááááááá
... mind1 ezt is letudtam. Kicsit érdekes volt ilyen szempontból olvasni a meseelemzéseket és lehet, hogy ezek után másképp fogom olvasni illetve értelmezni a meséket! ? Ez van. Majd elmúlik ... és 'visszatér minden a megszokott kerékvágásba"- ahogy szokták mondani.

A helyesírás?
Hááát az csúcs volt.:-) Nem elég, hogy mindenkinek feszültek az idegei erre a tanár késett vagy 10 - 15 percet. Azután elkezdte ecsetelni nekünk, hogy mit szabad illetve mit nem a vizsga alatt. Ez is legalább elvett vagy 10 percet és feszítette az addig is feszes idegszálakat. :-?
Ly, j ! Ilyen szavakkal kezdtünk. Végül kaptunk 12 mondatot lediktálva. Ebben is reménykedem, hogy nem sok hibám lesz, mert a két vizsga jegyéből a rosszabbikat kapjuk beírásra.

Itthon megnéztem a mondatokat. Volt legalább 3 olyan mondatunk aminek a végén ! kellett volna. Ez nekem elmaradt! De szerintem másnak is.
Szép lenne, ha ilyen miatt kellene újra mennem vizsgázni ... amit csak 2 hét múlva tehetnék meg legközelebb.

Megint mire hazaértünk rámjött a fáradtság. Gondolom a vizsgák 'letudása" megkönnyebbülés a tudatalattimnak és így jelez.
Sajnos a következő vizsgám tesi. Kívülről meg kell tanulnom a beadandómat és tudnom kell majd javítani, ha valami nem jó benne. Sőt! Le is kell majd tanítanom!

Etika is lesz a jövőhéten, de az 'könnyű" lesz. ;-) ... azt már most tudom. Ott is bízom a jegyben.
Azután már csak az óvodaped lesz 31.-én. Az szóbeli lesz. Lesz mit tanulnom. :-?

1 megjegyzés:

Szilvi írta...

Nem semmi vizsgáid vannak. Örülök, hogy túl vagy ezen is, remélem, a jegy is a várakozásoknak megfelelő lesz :)

Bogyika, Kincs és Mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers